Sommarens eskapader

Jag vet inte var jag ska börja!

 

När man inte hunnit blogga på ett tag så finns det så mycket att berätta och så mycket bilder att visa.

 

Två veckor innan bröllopet var vi ute på Torpet och förberedde. Eller Torpet är inte helt korrekt, vi är nästan bara i Andreas hus nuförtiden. Dels för att hans hus har större sovrum och skönare sängar och dels för att min mamma är på Torpet i princip hela sommaren. Men det springs mycket mellan husen ändå.

 

I alla fall, vi var alltså ute på landet i två veckor och pysslade med vigselprogrammen, middagsprogrammen, placeringskorten osv. Och så tryckte vi vårt monogram på alla kökshanddukar som Mamma köpt som vi hade som servetter. Vi fixade fint i trädgården, städade alla husen, fixade i festlokalen, lagade all mat med mera, med mera. Sen kom den stora dagen och allt blev helt perfekt! Solen sken från en klarblå himmel och allt var fantastiskt! Men mer om det i senare inlägg.

 

 

Efter så städade vi i tre dagar och sen drog vi iväg till Åland på en mini smekmånad. Två nätter på Havsvidden, http://www.havsvidden.com, ett underbart hotell på klipporna. God mat, avslappning, tid att sitta i en bubbelpool och njuta eller i en solstol och bara läsa.

 

 

Sen tillbaka till landet, fixa det sista, städa, diska, plocka. Och igår var det dags att börja jobba igen.

 

Det hanns med lite loppisar så jag tänkte visa bilder på några fynd. Andreas länga, som även fungerade som bröllopssvit, har blivit så fin. Och ladan som vi hade bröllopsfesten i var magisk. Och så skulle jag vilja berätta om bröllopsmaten, som vi fick så mycket beröm för, flera sa att det var den godaste bröllopsmiddag de ätit, och den varken ruinerade oss eller innebar allt för mycket tid i köket. Och så har jag så många vackra bilder på oss förståss!

 

Så fler inlägg kommer! Snart.


Kommentarer
Postat av: Monica

Det ska bli roligt att få se på dina/era bilder.

2013-08-13 @ 19:31:38
Postat av: Cathrin

Ser fram emot att se fler bilder!

2013-08-14 @ 08:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0