Symaskinsbord

Gick förbi en garnbutik i gamla stan häromdagen och där stod det här bordet. Jättefint tycker jag! Två gamla symaskinsbord och en gammal dörr, inte så praktiskt, men vackert.

Håller på att övertala Andreas att vårt matbord ska ha såna underreden, han tycker att de är i vägen, tar plats och att det inte går att dra in stolarna just där. Vilket han kanske tyvärr har rätt i...


Köksklocka

Vann en auktion på Tradera i helgen! En super snygg köksklocka som vi ska ha i vårt kök i stan. Tanken är att vårt kök ska bli lite 50-talsinspirerat. Den här färgklicken kommer vara pricken över i:t!
40:- kostade den, och 60:- i frakt. Ett riktigt fynd tycker jag!

Tips

Vill tipsa om att Ellos har 30-40% rabatt nu, till och med söndag. Blev förvånad över hur mycket snygga saker de hade! Själv köpte jag ett dubbeltäcke (så man slipper slåss om täcket på natten) och ett vitt satin påslakan. Men de hade många fina torpiga saker också! 


Vill tipsa om att Ellos har 30-40% rabatt nu, till och med söndag. Blev förvånad över hur mycket snygga saker de hade! Själv köpte jag ett dubbeltäcke (så man slipper slåss om täcket på natten) och ett vitt satin påslakan det. Men de hade många fina torpiga saker också!    I eftermiddag ska jag ut till Torpet! Muraren ska vara klar, ska bli härligt att kunna elda i kakelugnen.. Ska se till att fota mycket. Hoppas att han lyckades få till skorstenen som vi kom överens om.   Nu ska jag ut till Torpet! Muraren ska vara klar, ska bli härligt att kunna elda i kakelugnen. Ska se till att fota mycket. Hoppas att han lyckades få till skorstenen som vi kom överens om. Känner att jag har mycket kvar att lära när det kommer till upphandling av hantverkare...

Trevlig helg!

Amerikakoffert

Brevid kakelugnen i vardagsrummet har vi ställt Andreas Amerikakoffert för att ha ved i. Han får mycket spillvirke på jobbet som vi eldar med, gratis men inte så vackert.


Mediabänk

Skänken med lejontassar ska bli vår "mediabänk", den fick två lager färg i helgen.

Känner mig nöjd, i den får vi plats med stereo, dvd, tvspel mm. Mycket snyggare än moderna lösningar! 900:- på blocket, som hittat.


RSS 2.0