Mysteriet löst! Nästan…

 

När jag kom hem igår kväll vände jag på den stora skålen och under stod det; Bele, Gustavsberg. Men när jag sökte på det på internet fick jag inte många relevanta träffar.

 

Enda sidan där Gustavsbergs Bele förekom var den här. Och den enda informationen som fanns där var att den är från 1920-talet. Ingen bild eller nått.

 

Hm, vet inte hur jag ska gå vidare nu, får kanske fråga en antikhandlare som är specialiserad på porslin. Men det känns lite hopplöst att kunna börja samla på det med tanke på hur ovanligt det verkar vara. Jag får glädja mig åt den skål jag har!


Kommentarer
Postat av: Lelle

Det är ett tvättfat - så ja det är till en tvättservis. Det finns inga andra delar i serien förutom tvättservisen som bestod av kanna för vatten, tvålkopp, mugg, potta och ev andra smådelar.

Om du vill försöka samla servisen, annonsera på blocket, man vet aldrig. Kul att följa utvecklingen i ditt torp!

2011-08-19 @ 08:08:31
Postat av: Marie Z

Hejhej
Detta började lite som för dig! jag började m tanken att samla, men insåg snabbt att det va inte nåt jag hade ork till :) Fanns heller inte så mkt information kring detta. Nu till min fråga? Jag har vattenkannan till denna serie och undrar om du kanske skulle vilja vara intresserad av att köpa den? :)
Den står till ingen direkt nytta nu :)

Jättekonstigt att skriva såhär lång tid efter att du skrivit kring detta. Men maila gärna om du är intresserad :)

MvH Marie

2012-10-06 @ 19:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0