Vår i stan!

Nu är det vår både inne och ute. :)

Tycker att det är fint att lägga lite mossa runt lökar, finns att köpa i blomsteraffärer eller hämta in från skogen.

Längtar tills träden på gården blir gröna!


Kommentarer
Postat av: Danny

Hej!



Vi hittade precis din blogg och vill tacka för alla bra tips, speciellt hur fint ditt kök blev med golvbrädor som bänkskiva.



Vi har ägt vårt torp sedan oktober 2010 och har sedan dess renoverat, målat och fixat. Det tar aldrig slut, och kanske är det charmen. Snart ska vi renovera kök (hoppas vi) och då är ditt torp en bra inspiration. Titta gärna in på vår blogg.



http://torpetbergalund.blogspot.com/



/Danny och Kim



2012-03-13 @ 11:26:35
URL: http://torpetbergalund.blogspot.com/
Postat av: Petra o Ingela

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!



Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!



Föranmälan ska göras [email protected] samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

2012-03-13 @ 22:50:55
URL: http://www.levvackert.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0